Kom een dagje sfeerproeven!

Een kennismakingsdag begint al op het echte leven bij Breda University of Applied Sciences te lijken. Wil je weten of een bepaalde opleiding bij je past, kom dan een dagje kennismaken. Zo wordt het een stuk makkelijker om de juiste keuze te maken.

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronovirus is de campus gesloten en kunnen de kennismakingsdagen voorlopig helaas niet doorgaan. Kijk eens op de pagina Kennismaken naar de (digitale) alternatieven die we aanbieden.

Kennismakingsdag

We adviseren je om eerst aan een kennismakingsdag deel te nemen. Afhankelijk van welke opleiding je kiest volg je samen met andere studiekiezers en huidige studenten een workshop of een college, of je voert een opdracht uit. Natuurlijk ga je ook het gebouw en/of de stad verkennen. En je kunt je ervaringen uitwisselen tijdens het nuttigen van een lekker hapje. Bij sommige opleidingen is dat een lunch, bij andere opleidingen ’s avonds een hapje eten in de stad.

Schrijf je hier in voor een kennismakingsdag. Staat je opleiding niet in het overzicht? Dan zijn de data nog niet bekend (check deze pagina later nog eens) of biedt deze opleiding geen kennismakingsdagen aan.