Visie en strategie

Studenten helpen groeien als jonge professional, die betekenisvol bijdraagt aan een betere wereld. Dat is onze missie. We streven dit na door vakgebiedspecifiek en vakgebiedoverstijgend onderzoek te combineren. In onze learning communities werken studenten, bedrijven, docenten en onderzoekers samen aan praktische uitdagingen voor het bedrijfsleven en de samenleving – waardoor onderwijs, toegepast onderzoek en impact samengaan. 

Waar wij voor staan

Koplopers 

We zoeken met onze studenten en experts de samenwerking op met koplopers in het internationale werkveld. Samen met alumni, het bedrijfsleven en internationale partners werken we aan kwalitatief onderwijs, onderzoek en innovatie.  

Fresh brains 

We dagen onze studenten uit innovatief te zijn en buiten het eigen studiegebied de samenwerking op te zoeken. We leiden hen op tot kritische en pragmatische denkers, klaar voor de uitdagingen van nu en de toekomst in een duurzame wereld.  

Impact 

In multidisciplinaire learning communities stimuleren we iedereen om ondernemend te zijn en nieuwe kansen te verkennen. Onze alumni zijn wereldwijd actief in het gevestigde bedrijfsleven of als succesvol ondernemer. 

Wereldwijde horizon 

Een open, inclusieve en cross-culturele mindset verrijkt onze internationale en diverse gemeenschap. Studenten, docenten en stafmedewerkers werken samen op een positieve, respectvolle en oplossingsgerichte manier. 

Betrokken 

Wij geloven in kleinschalig onderwijs. We hebben oog voor elkaar en verdiepen ons in elkaars werk en ontwikkeling. Studenten werken en ontwikkelen zichzelf in kleine groepen en voelen zich thuis op  de campus en in Breda. 

Strategisch plan

Bekijk het strategisch plan 2022-2025: BUas+: more than a university of applied sciences (.pdf).

Mijn persoonlijke pluzz

Rick en BUas Pluzz

Rick Pardoel, Chief Strategy & Information Officer bij DPD Nederland

Lees meer
Maria en BUas Pluzz

Maria Kubik uit Polen, student Creative Business bij BUas

Lees meer
Liliya en BUas Pluzz

Liliya Terzieva uit Bulgarije, senior docent en PhD-onderzoeker bij BUas

Lees meer