Real life proefstuderen

Heb je een open dag of kennismakingsdag bezocht en weet je nu bijna zeker dat je Built Environment (NL) wil gaan studeren? Wil je weten hoe een dag op de opleiding er echt aan toe gaat? Kom dan een dag meelopen met een student.

Programma

Je volgt die dag het reguliere lesprogramma van een eerste- of tweedejaarsstudent. Het lesprogramma is afhankelijk van het rooster van de student; meestal beland je in een hoorcollege of een projectgroep van de studenten. Je krijgt tijdens het real life proefstuderen niet alleen een indruk van het lesprogramma, maar je ervaart ook de sfeer en de manier van werken op de opleiding. Afhankelijk van het lesrooster van de student, lunch je ook samen in de kantine met andere studenten (voor eigen kosten).

Aanmelden

Real life proefstuderen is bedoeld als verdieping voor studiekiezers die al wat verder zijn in hun keuzeproces. Je kunt deelnemen aan het real life proefstuderen als je eerder al een open dag en een kennismakingsdag hebt bezocht. Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar Geraldine Houtschilt: houtschilt.g@buas.nl.