BUas nieuwe partner NAC Breda

16 januari 2019

Breda University of Applied Sciences treedt toe tot de NAC Business Club - het grootste zakelijke netwerk van West-Brabant – en wordt hiermee partner van NAC Breda.

Dit stelt Breda University of Applied Sciences in staat haar verbinding met zakelijke netwerken in de regio te versterken. Dinsdag 15 januari is het partnership officieel bezegeld door Elisabeth Minnemann - voorzitter van het College van Bestuur van Breda University of Applied Sciences - en Eric Matijsen, commercieel manager van NAC Breda.

‘Connected to Industry’

De NAC Business Club is het grootste zakelijke netwerk van de regio. Dit sluit goed aan op de strategie van Breda University of Applied Sciences, waarvan ‘Connectivity to Industry’ een belangrijke pijler is. Breda University of Applied Sciences zet zich daarnaast in voor verschillende maatschappelijke projecten. Als het gaat om sociale betrokkenheid is eveneens sprake van een duidelijk raakvlak met NAC Breda. Zo zet NAC Breda zich onder de noemer van Teamplay@NAC in voor een sociaal sterkere samenleving in Breda. Teamplay@NAC realiseert haar missie door de organisatie en ondersteuning van projecten waarbij de verbindende kracht van sport - met NAC Breda als spil - in samenwerking met maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen, commerciële partners en overheden wordt ingezet.

“NAC Breda heeft de ambitie om het middelpunt van Breda te zijn en vanuit dat perspectief samen te werken met zoveel mogelijk partijen in de regio. We zijn erg blij ons te kunnen verbinden met zo’n toonaangevende onderwijs- en kennisinstelling als Breda University of Applied Sciences. Als onderdeel van dit partnership gaan we samenwerken op zakelijk en maatschappelijk gebied”, vertelt Eric Matijsen, commercieel manager van NAC Breda.

“Als kennispartner wil Breda University of Applied Sciences zich verbinden met overheden en bedrijven, zodat zij samen kunnen inspelen op ontwikkelingen die in specifieke sectoren spelen. Als onderdeel van onze ambitie de verbinding met zakelijke netwerken in de regio te versterken, hebben we dit partnership met NAC Breda gesloten. Ik ben ervan overtuigd dat we door deze samenwerking betekenisvolle gemeenschappelijke projecten kunnen realiseren in onze regio”, zegt Elisabeth Minnemann, voorzitter van het College van Bestuur van Breda University of Applied Sciences.