‘Reconnect’ tijdens de ITB Berlijn

22 februari 2019

alumni

Long time no see?! Dan wordt het tijd om elkaar weer eens te ontmoeten! Net als vorig jaar, organiseert Breda University of Applied Sciences een alumni-evenement in Berlijn. Omdat dit evenement de laatste jaren een groot succes is geweest, willen we je graag uitnodigen voor de volgende editie van deze BUas ‘Alumni Get-Together’, die plaatsvindt tijdens de grootste travel trade beurs ter wereld: de ITB in Berlijn.

Het alumni-evenement is bedoeld voor afgestudeerden van Tourism, Leisure & Events, Hotel, Games of Media aan Breda University of Applied Sciences. Kom langs voor een hapje en een drankje op woensdagavond 6 maart 2019 in de ‘Mitte’ in Berlijn. ‘(Re)-connect’ met studiegenoten van je opleiding en/of breid je netwerk uit. In de avond reikt de Academie voor toerisme de Tourism Innovation Thesis Award uit, aan een van onze recente Tourism afgestudeerden, voor de beste innovatieve bachelorscriptie. 

Schrijf je in door middel van het registration form en stuur het uiterlijk 26 februari naar ons terug, als je naar de ‘get-together’ in Berlijn wilt komen. 

Praktische informatie:
Woensdag 6 maart 2019
Tijd: 20.00 – 23.00 uur

Locatie: Volksbar Berlin, Rosa-Luxemburg-Straße 39, D- 10178 Berlijn
www.volksbar-berlin.de

Noteer de datum in je agenda en deel dit bericht met andere alumni van BUas Tourism, Leisure & Events, Hotel, Games en Media.

We hopen jullie allemaal te zien in Berlijn!