Keuzegids Masters 2019 is uit

5 maart 2019

Ben je op zoek naar een masteropleiding? Vandaag is de nieuwe Keuzegids Masters verschenen! Hiermee kun je verschillende opleidingen vergelijken en zo een kritische studiekeuze maken.

De Keuzegids Masters 2019 is de belangrijkste onafhankelijke graadmeter van de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en helpt studenten een kritische studiekeuze te maken. De masteropleidingen zijn gerankt op basis van verschillende criteria, zoals studieprogramma, toetsing, docenten, het verwerven van academische vaardigheden, studiebelasting, studiebegeleiding en meer.

Alle masters die Breda University of Applied Sciences aanbiedt zijn uniek in hun categorie. BUas is blij met de goede score voor haar masters Imagineering en Media Innovation. Deze masters scoren hoger dan vorig jaar en dat is een mooi resultaat. De totale score van Imagineering lag zes punten hoger dan vorig jaar en die van Media Innovation zelfs tien. Het resultaat van onze MSc Leisure and Tourism Studies is gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar, maar deze master had al een mooie score van drie uit vijf sterren.

Bekijk hier de resultaten.