Discover Your Logistics future

Ben je gestopt met je studie, heb je een tussenjaar of ben je gewoon nieuwsgierig naar een goede logistieke studie? Dan is het Discover Your Logistics Future-programma misschien iets voor jou!

Een weloverwogen studiekeuze

Het Discover-programma start in februari en duurt ongeveer 16 weken. Het helpt je om een bewuste keuze te maken voor de opleiding logistiek. Het programma biedt je een intensieve oriëntatie op een bachelor-opleiding in logistiek én op het toekomstige werkveld.

Wat houdt het programma in?

Elke woensdag krijg je op Breda University of Applied Sciences (vakinhoudelijke) cursussen en trainingen voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt een coach die jou gaat begeleiden tijdens het hele traject. De overige dagen ga je kennismaken met het werkveld in de logistieke sector. We bekijken samen met jou wat ons netwerk je kan bieden en vervolgens ga je zelf op zoek naar een leerwerkplek in de logistieke sector.

Na Discover Your Future

Het tussenjaar bereidt je voor op een logistieke opleiding van Breda University of Applied Sciences. Na afronding:

  • Heb je vakinhoudelijke kennis opgedaan van de logistiek;
  • Heb je een idee van wat er op onze hbo-opleiding van je wordt verwacht;
  • Kun je een bewuste studiekeuze maken voor wel/niet starten aan een logistieke opleiding;
  • Heb je jezelf beter leren kennen: wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Meld je nu aan

Het Discover-programma loopt van februari tot juni 2019 bij een minimale deelname van 3 personen. Je krijgt les op de locatie van Breda University of Applied Sciences aan de Claudius Prinsenlaan (G-gebouw) in Breda.

Mail je gegevens (naam, adres, vooropleiding en motivatie) dan naar: aanmeldenSLM@buas.nl onder vermelding van Discover Your Logistics Future.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Aanmelden kan in ieder geval tot 1 februari 2019.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het Discover-programma? Mail dan naar: aanmeldenSLM@buas.nl.

Leaflet: Discover Your Logistics Future (pdf)