Kom een dagje sfeerproeven!

Een kennismakingsdag begint al op het echte leven bij Breda University of Applied Sciences te lijken. Wil je weten of een bepaalde opleiding bij je past, kom dan eens een dag meelopen of real life proefstuderen. Zo wordt het een stuk makkelijker om de juiste keuze te maken.

Kennismakingsdag

We adviseren je om eerst aan een kennismakingsdag deel te nemen. Afhankelijk van welke opleiding je kiest volg je samen met andere studiekiezers en huidige studenten een workshop of een college, of je voert een opdracht uit. Natuurlijk ga je ook het gebouw en/of de stad verkennen. En je kunt je ervaringen uitwisselen tijdens het nuttigen van een lekker hapje. Bij sommige opleidingen is dat een lunch, bij andere opleidingen ’s avonds een hapje eten in de stad.

Schrijf je hier in voor een kennismakingsdag. Staat je opleiding niet in het overzicht? Dan biedt deze geen kennismakingsdagen aan.

Meeloopdag of real life proefstuderen

Weet je daarna bijna zeker welke opleiding je gaat studeren? Kom dan een dag meelopen met een student. Dan zie je hoe een dag op de opleiding er echt aan toe gaat. Je volgt die dag het reguliere lesprogramma van de student. Afhankelijk van het rooster van de student, ben je aanwezig bij bijvoorbeeld hoorcolleges, een training of projectgroepbespreking. Je krijgt niet alleen een indruk van het lesprogramma, maar je ervaart ook de sfeer en de manier van werken op de opleiding. Afhankelijk van het lesrooster van de student, lunch je ook samen in de kantine met andere studenten.

Wil je een dagje meelopen?