WSET 3

Bent u beroepsmatig geïnteresseerd in wijnen? Of zijn wijnen nu nog uw hobby maar zou u er graag uw expertise van maken? Voor elke wijnliefhebber hebben wij de juiste opleiding!

WSET® gecertificeerde opleidingen

Wat uw doel ook is, Breda Business School biedt u WSET® wijnopleidingen op drie verschillende niveaus. De afkorting WSET staat voor Wine and Spirit Education Trust en is een internationaal zeer erkend en gewaardeerd instituut.

WSET® level 1 – Intro wijnkenner

Deze korte opleiding beslaat 3 avonden van 2 uur waarin de populairste witte en blauwe druivensoorten worden behandeld, alsmede zoete en versterkte wijn. Ook het combineren van wijn en spijs krijgt de aandacht. Voorkennis is niet nodig! De opleiding wordt afgesloten met een examen(avond) en bij goed gevolg ontvangt u een internationaal erkend diploma van WSET®.

WSET® level 2 – Behind the label

Wilt u een stapje verder gaan? Dan is de level 2 opleiding wellicht iets voor u, omdat we hier meer de diepte in gaan. Deze opleiding omvat 7 lesavonden van 2 uur. “Looking behind the label” is het thema: wat kun je verwachten vaneen wijn als je het etiket leest?

WSET® level 3 – Niveau sommelier

De level 3 opleiding is bedoeld voor medewerkers of leidinggevenden met een uitgebreide voorkennis, die zich verder willen ontwikkelen tot een eersteklas sommelier. De opleiding telt 10 sessies van 3 uur en u gaat veel aan de slag met het gestructureerd en professioneel beoordelen van wijnen.

De data van dit programma volgt spoedig.

Aanmelden