Duurzaamheids-intelligentie

De meest originele en uitdagende masterclass over duurzaamheid!

Verduurzamen moet en kán anders!

Herken jij ook dat het niet snel genoeg gaat met het verduurzamen van onze wereld? 
De vele prachtige initiatieven lijken slechts druppels op een gloeiende plaat en jouw aandeel in het creëren van een betere wereld lijkt te verwaarlozen...

Het is goed te weten dat je hiermee tot een meerderheid behoort. Volgens ons kan het allemaal veel sneller, beter en vooral slimmer. Zowel binnen als buiten organisaties moet het anders en het goede nieuws is, dat kan! 

Onze conclusie is dat organisaties pas écht succes kunnen boeken als zij beschikken over iets dat wij duurzaamheidsintelligentie zijn gaan noemen. De kunst verstaan om anders naar duurzaamheid te kijken, het anders te interpreteren en dus ook succesvol door te kunnen vertalen. 

Onze ervaring en analyse laten zien dat duurzaamheidsintelligentie uit drie componenten bestaat: Naïeve Intelligentie, Natieve Intelligentie en Narratieve Intelligentie; begrippen die verder worden toegelicht in de Masterclass.

Wanneer je beschikt over duurzaamheidsintelligentie kun je op een andere manier naar duurzaamheid kijken. Een manier die je helpt om meer succes met duurzaamheid te boeken. 

In-company

De in-company Masterclass Duurzaamheidsintelligentie wordt in twee varianten aangeboden: een 1-daagse variant en een variant van 3 middagen. 

Doelgroep

De in-company Masterclass Duurzaamheidsintelligentie is bedoeld voor iedereen die binnen zijn of haar organisatie is betrokken bij het duurzaamheidsbeleid en het in de praktijk brengen van dat beleid. 

Investering 

De kosten voor de 1-daagse variant van de in-company Masterclass Duurzaamheidsintelligentie bedragen € 295 p.p.
De kosten voor de variant van drie middagen bedragen  395 p.p. 

Beide varianten van de in-company masterclass staan onder (bege)leiding van Dr. Ir. Frans Melissen en Dr. Lars Moratis.