Stefan van der Putten over zijn deelname aan de Masterclass 'Digitale marketing voor de reisindustrie'

Stefan van der Putten is Breda University of Applied Sciences alumnus, geeft gastcolleges bij BUas en zat afgelopen maandag zelf in de schoolbanken bij Breda Business School. Allemaal onder één en hetzelfde dak!

Stefan heeft van 2012 t/m 2015 versneld International Leisure Management gestudeerd aan BUas (toenmalig NHTV) en ging daarna direct aan de slag als Project Manager bij P&P Projects in Someren. Daarnaast is hij werkzaam als Marketing Manager in Mierlo en studeert hij aan de Nyenrode Business Universiteit om zijn Master of Science in Management (Bedrijfskunde) te halen. Kortom, hij timmert hard aan de weg!

Naast zijn drukke bestaan weet hij ook tijd vrij te maken om zijn kennis over te dragen aan een nieuwe stroming studenten BUAS. Stefan geeft namelijk al sinds 2013 regelmatig gastcolleges in het domein Leisure & Events over netwerken, personal branding, storytelling, imagineering en (project)management in de vrijetijdsindustrie.

Op 1 oktober stond Stefan niet voor de klas maar zat hij weer ín de klas; hij heeft namelijk de masterclass ‘Digitale Marketing voor de Reisindustrie’ gevolgd. “Ik heb me ingeschreven voor dit opleidingsprogramma, aangezien ik in mijn posities geregeld in aanraking kom met digitale marketing. Naast de kennis uit mijn NHTV-tijd en ‘zelfstudie’, vond ik het tijd voor een professionele verdieping. Breda Business School sloot perfect aan bij mijn wensen en heeft me tijdens een gezellige dag concrete vaardigheden aangeleerd.“

Het is waardevol om te zien dat BUas kennis overdraagt aan studenten, deze studenten alumni worden en kennis ‘teruggeven’ via bijvoorbeeld gastcolleges. Maar dat ook de alumni zelf weer verder kunnen leren via de BBS. 

Tot slot: Binnenkort lanceert BBS een 6-daagse opleidingsreeks ga op het gebied van digitale marketing om van jou als ‘beginner’ in marketing op te leiden tot ‘expert’.Wil je hierover op de hoogte worden gehouden? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier.

Miniatuurvoorbeeld