Dag 2 TDP Logistiek

Dag 2 van het Talent Development Programma in Logistiek zit erop. Centraal stond het managen van processen en presteren onder tijdsdruk. Hoe? Met een outdoor programma!

Het Talent Development Programmabiedt een logistiek manager gedurende een periode van 6 maanden een gevarieerd en uniek programma waarin je kennis maakt met de logistieke opgaven van morgen. Denk hierbij aan veranderingen in de supply chain, de opkomst van controltowers en e-commerce. Je werkt tijdens deze leergang aan een eigen case waardoor je de geleerde stof direct toepast in jouw organisatie. 

Naast de logistieke inhoud besteden we veel aandacht aan je management competenties. Wat komt er kijken bij het leiden van een team? Hoe kan je daar op monitoren en sturen? Hoe houd je iedereen in je team tevreden en gemotiveerd? En ondertussen is het natuurlijk ook van belang om vooral klanten tevredente houden. 

Vandaag, 10 oktober 2018, stond de outdoor activiteit op het programma in de ochtend en managementvaardigheden in de middag.Het Outdoor programma biedt de mogelijkheid om de deelnemers te laten reflecteren op 
- leiding geven

- het managen van processen en presteren onder tijdsdruk 
- om te gaan onverwachtse omstandigheden 

Zie hieronder een impressie.

Miniatuurvoorbeeld
Miniatuurvoorbeeld
Miniatuurvoorbeeld
Miniatuurvoorbeeld
Miniatuurvoorbeeld
Miniatuurvoorbeeld
Miniatuurvoorbeeld