Games

Vandaag de dag zijn ze echter niet meer weg te denken uit onze wereld omdat zij degenen zijn die ervoor zorgen dat onze dagelijkse taken makkelijker, efficiƫnter en vooral leuker gedaan kunnen worden.

De mogelijkheden van technologie lijken eindeloos en innovaties volgen elkaar in rap tempo op. De gaming industrie is relatief jong en game professionals trainen met name zichzelf door constant bezig te zijn met hun werk.

Voor Breda Business School zijn game technologie en creatieve media vooral interessant door de cross-overs die het biedt met onze andere expertises. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van serious games voor educatieve doeleinden, VR inzetten als hulpmiddel voor het ontwerpen van de openbare ruimte en het gebruiken van augmented reality bij het promoten van toeristische bestemmingen.

Zoals gezegd zijn de mogelijkheden eindeloos en is er nog meer mogelijk dan deze genoemde voorbeelden. Laat u informeren over de mogelijkheden die game technologie u kan bieden om de vraagstukken binnen uw bedrijf op te lossen.