Facility

De facilitaire afdeling is de drijvende kracht achter elk bedrijf. 

Goed georganiseerd facilitair management kan namelijk het verschil betekenen en echt waarde toevoegen aan de core business van een bedrijf.

Als facility manager van nu bent u een sparringpartner op strategisch niveau van organisaties. U monitort tenslotte het kloppende hart van de organisatie. Het gaat constant om ‘connecting te dots’ om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Of het nu een luchthaven, een ziekenhuis, een schoonmaakbedrijf of het hoofdkantoor van een multinational betreft.

De laatste jaren zijn er heel wat ‘dots’ bij gekomen om te verbinden en zijn er steeds meer ballen om hoog te houden. Hedendaagse technologie kan u hier een handje in helpen, maar weet u hier genoeg van om er mee te kunnen werken? Zijn uw communicatieve vaardigheden goed genoeg ontwikkeld om uw visie uiteen te zetten op strategisch niveau? En hoe vult u de steeds groter wordende vraag naar gastgerichtheid in steeds minder tijd in? 

Breda Business School kent de uitdagingen waar u als facilitair manager voor staat. We helpen u graag verder met uw opleidingsvraagstukken om uw werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen.