Bijspijkeren (financieel) rekenen

Tijdens het eerste jaar van de opleiding blijkt het vak financieel rekenen voor veel studenten een struikelblok te zijn. Om je betere kansen te geven de propedeuse te halen biedt Breda University of Applied Sciences in samenwerking met Hogeschoolrekenen een bijspijkercursus (financieel) rekenen aan.

De entry test

Maak de entry test en ontdek of jouw rekenniveau aansluit bij het startniveau van het eerste jaar van de opleiding. Je voldoet aan ons basisniveau als 75% van je antwoorden van niveau 3 (financieel rekenen) goed zijn. Als je dat niet haalt, dan adviseren wij je de online cursus aan te schaffen en te doorlopen voordat je start met je studie bij Breda University of Applied Sciences. Na het maken van de test krijg je het resultaat onmiddellijk teruggekoppeld.

De cursus

De cursus is volledig online. Je werkt individueel, in je eigen tempo en het accent ligt op doen. De cursus kent drie niveaus: basis rekenen, toegepast rekenen en financieel rekenen. Om het certificaat te behalen mag je bij de toetsen van niveau 1 en 2 niet meer dan 2 fouten maken en dien je het 3e niveau af te sluiten met 75% goede antwoorden.

Voor de entry test en de aanschaf van de cursus ga je naar buas.hogeschoolrekenen.nl